KHOeksquare.jpgDit jaar bestaat de Koninklijke Harmonie Oosterbeek 125 jaar, een prachtige mijlpaal. Natuurlijk hoort bij een verjaardag ook een traktatie. Daarom heeft de Koninklijke Bakker Hilvers speciaal voor de KHO deze jubileum-notenkoek ontwikkeld. Een passende traktatie voor mensen die van noten (lezen) houden…

Met deze koek, inmiddels omgedoopt tot KHOek, wordt het jubileumfeest niet alleen lekkerder maar ook feestelijker, want ook de kas van de KHO wordt ermee gevuld. Van elk verkocht tonnetje met notenkoek (4 stuks voor 4 euro) gaat 50% naar de KHO, als jubileumcadeau!

De koeken zijn niet alleen in het filiaal van Hilvers in Oosterbeek, maar ook in het filiaal in de Broerenstraat (Arnhem-Centrum) te koop, want dat is de thuisbasis van Hilvers Social. In deze winkel/leerbakkerij werken collega’s met een achterstand op de arbeidsmarkt. Zij maken met veel geduld en aandacht heerlijke koeken en cake, waaronder de notenkoeken voor de KHO.

 

Als oudste bakker van Arnhem (sinds 1767) feliciteren zij de KHO van harte met dit jubileum. Net als de KHO spannen zij zich in om waardevolle tradities en succesrecepten te behouden en tegelijkertijd aantrekkelijk te blijven voor de volgende generaties. Dat dat lukt, blijkt uit het succes van hun ambachtelijke producten én de vierde generatie Hilvers die inmiddels het bedrijf (mede) leidt. Meer weten over de historie, heerlijke producten en verkooppunten van Bakker Hilvers? Je vindt meer info over de bakkerij op www.bakkerhilvers.nl.

Wil je ook een tonnetje van deze overheerlijke KHOeken proeven? Ga dan langs in één van de winkels of stuur een mailtje naar de KHO, dan bekijken we hoe we het kunnen regelen!

PAS OP! Ze zijn onweerstaanbaar lekker!!

 

Powered by JS Network Solutions