Op 1 november dit jaar bestaat de Koninklijke Harmonie Oosterbeek maar liefst exact 125 jaar.

Wij nodigen iedereen daartoe uit op onze jubileumreceptie!

Om de organisatie hiervan in goede banen te leiden vragen wij u zich aan te melden middels onderstaand webformulier of met een mail aan . Op dit email adres kunt u ook beeldmateriaal delen met de vereniging, Wij zijn nog op zoek naar oud leden en beeldmateriaal van vroeger. We houden ons voor alles aanbevolen: foto’s, filmmateriaal, oude uniformen, vaandels, bekers en andere merchandise wat met onze vereniging te maken heeft!

Er zijn op vrijdag 14 januari versoepelingen aangekondigd voor de amateur muzieksector.
We mogen dus weer fijn samen muziek maken.
Dat betekent dat de repetities in Lebret weer hervat worden op 21 januari 2022.

Het protocol is vrijwel gelijk aan het protocol dat gold vóór de lockdown. Kijk het weer even goed na, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Helaas zijn er na de persconferentie van 14-12-21 nog geen versoepelingen aangekondigd, maar zelfs nog een aantal aanscherpingen. Dit betekent in ieder geval dat de avondlockdown nog niet zal worden opgeheven. Dit houdt in dat we voorlopig ook nog niet op de vrijdagavonden bij elkaar mogen komen voor de repetities, in ieder geval tot en met 14 januari 2022.

Ons kerstconcert in de Vredebergkerk op vrijdag 17 december hebben we helaas moeten annuleren.

Onze Nieuwjaarsbijeenkomst op 7 januari 2022 komt ook te vervallen.

Kom alvast in de kerstsfeer met de sfeervolle klanken van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek.

Door de corona-omstandigheden hebben we lange tijd niet van ons kunnen laten horen.
=>HELAAS ZIJN WIJ GENOODZAAKT VANWEGE DE HUIDIGE CORONAREGELS DIT CONCERT TE ANNULEREN.<=

Graag nodigen we de mensen uit Oosterbeek en omgeving dan ook uit voor ons concert Chrismas Feelings. Onder leiding van Jurgen Nab speelt het Symfonisch Blaasorkest wereldse kerstmuziek, zoals Ukranian Bell Carol (arr. Philip Sparke), Russian Christmas Music (Alfred Reed) en Polish Christmas Music (Johan de Meij). Het muzikale programma wordt afgewisseld met de inbreng van Lieke van Rooijen, Oosterbeeks woordkunstenares.

Het concert vindt plaats op vrijdag 17 december 2021 in de Vredebergkerk in Oosterbeek (van Toulon van der Koogweg 3) en begint om 20:30 uur.
De toegang is gratis. Wel is registratie en coronatoegangsbewijs verplicht. Aanmelden kan via de website (www.harmonie-oosterbeek.nl) of via whatsapp (06-4309 1953). De zaal is open vanaf 20:00 uur.

Met dit prachtige concert sluit de Koninklijke Harmonie Oosterbeek dit jaar 2021 af. Ondertussen zijn we al  volop aan het warmlopen en -spelen voor 2022. Volgend jaar bestaat de vereniging (KHO) namelijk 125 jaar! In dit lustrumjaar staan een aantal bijzondere concerten op het programma, zoals een sprookjesconcert voor de Oosterbeekse jeugd en een concert met het indrukwekkende werk ‘The Armed Man’ van Karl Jenkins. Hier gaat u binnenkort zeker meer over horen!

Tijd om met de hele vereniging een mooi programma neer te zetten, daarom staken een aantal leden (de Jubileum commissie) van zowel het “SBO” als “Da Capo” de koppen bij elkaar om een leuk programma samen te stellen, want wie jarig is, die heeft wat te vieren.

Na een initiële (digitale) brainstormsessie en inmiddels één live sessie verder, denken we een leuk programma samengesteld te hebben waarin we aan Oosterbeek willen laten zien wie de KHO nou eigenlijk is. Zo zal er vroeg in het jaar een diner concert zijn dat muzikaal verzorgd wordt door het “SBO”. In het voorjaar zal “Da Capo” een kinderconcert verzorgen, voor iedereen die dat wil, maar vooral ook voor de Oosterbeekse kinderen en wie weet wel met Oosterbeekse kinderen.

In elk seizoen zal de jongste afdeling van de KHO, “De beginners”, de verzorgingstehuizen van Oosterbeek komen verrassen met een klein concertje, zij gaan binnenkort aan de slag met het repertoire. Het jaar zal muzikaal worden afgesloten met een concert van het “SBO” in Musis Sacrum. Hoe het programma eruit zal gaan zien, dat blijft nog even een verrassing, maar het zal zeer zeker mooi gaan worden.

Op 1 november 2022 is de KHO echt jarig en zal dit met vrienden, kennissen en oud-leden vieren door een receptie te geven met een hapje en een drankje, reserveer deze datum vast in je agenda!

De Jubileum commissie barst van de ideeën en behalve bovenstaande hoogtepunten zullen we ook voor en door de leden nog andere activiteiten organiseren. We hebben er zin in met zijn allen en tellen de maanden af tot 2022, nog vijf maanden te gaan.